Над сто лични снимки на поп звездата Кристина Агилера са обявени за продан, след като певицата случайно забравила в стаята си в хотел във Франция мемори картата на фотоапарата си.

В редакцията на Radaronline анонимен източник е изпратил скандалните снимки, с намерението да им намери купувач. От сайта твърдят, че на част от кадрите се вижда как Кристина и гаджето й Матю Рътлър интимничат - прегръщат се и се целуват на различни места, които са посетили, а на други лежат заедно в легло.

Освен романтичните фотоси, има и скандални снимки от моминското парти на Никол Ричи, на които двете звезди се наливат с алкохол и позират с надуваема секс кукла – мъж.

На други Кристина имитира, че прави орална любов на неразпознат мъж който държи секс играчка, а също и на банан покрит с шоколад. Снимала се е с 2-ма голи стриптизьори, танцува върху маса и позира преди и след да бъде гримирана.

*Никол Ричи и Кристина Агилера

*Матю Рътлър и Кристина Агилера

Припомняме:

През декември миналата година в мрежата лъснаха голи фотоси на Кристина. Тогава адвокатът й обяви, че кадрите са били откраднати от електронната поща на изпълнителката.

Вижте фотогалерия:

Хакер пусна пикантни снимки на Кристина Агилера в Интернет