Една от първите фолкаджийки Рени призна, че сегашната й икономическа ситуация, не й позволява да снима видеоклипове към парчетата си.

„С удоволствие бих направила видео към всяко ново парче, но това е невъзможно към този момент“, споделя певицата пред популярен светски сайт, пише kliuki.bg.

Докато колежки на Рени снимат клипове за хиляди левове, че някои и по два наведнъж, певицата прокудена преди време от „Пайнер“, няма пари да снима клип към най-новото си парче „Нека няма край“.

Ситуацията на Рени, докато беше част от гиганта „Пайнер“, беше далеч по бляскава и преуспяваща, категорични са нейни фенове.

Самата тя пък признава, че по-скромната й кариера я задоволява напълно. 

Преди време певицата публично заплю колежките си, които не спират да се събличат по видеоклиповете си, а текстовете им минават границите на нормалното.

Тя дори стигнала до там, че забранила на децата си да слушат и гледат "порно чалга", каквато тя никога не сътворявала през живота си.

Бдителни форумци обаче веднага контрираха едрогърдата блондинка като и припомниха как до преди няколко години и нейните гърди уж случайно излизаха от пазвата.

Вижте фотогалерия:

Рожденият ден на Рени

Рени