В следващия епизод на новия хит в телевизионното кино "Столичани в повече" събитията около Чеканови и Лютови ще тръгнат в непредвидима посока.

Тази вечер от 21.00 часа зрителите на bTV ще проследят как Мария Чеканова (Виолета Марковска) пострадва при пътно произшествие и се озовава в болница. Освен стреса от катастрофата, на Мария ще й се наложи да преживее още много, включително предложение за брак, придружено от прекрасен пръстен.

Йордан Лютов (Кръстю Лафазанов) се среща с кръвния си враг - кмета Рангел Чеканов (Любо Нейков), за да му иска услуга... През това време смъртта на дядо Радул се е превърнала в новина от национално значение, което безкрайно много изнервя кметското семейство. Чеканови обаче не са единствените с проблеми. Доходоносният бизнес на хотелиерите Лютови е застрашен, след като те получават акт за незаконен строеж...

След абдикацията на Спас Лютов (Руслан Мъйнов) от първата му брачна нощ, утре вечер зрителите на bTV ще разберат дали семейството му ще се сдобие с жадуваните милиони от заровеното имане. В същото време Андрей Лютов (Иван Юруков) се готви да отпътува за Австралия. Какво ще го принуди да остане в Извор?