Неприятен инцидент сполетял любимеца на фенките Константин. Преди известно време той бил сюрпризиран от ужасната вест, че скъпарското му БМВ 7-ма серия липсва.

За 20-ина минутки Коцето бил оставил бавареца си без надзор в един от най-гъзарските столични квртали „Лозенец”, а когато се върнал, лимузината липсвала.

За негово огромно щастие, младият баща знаел точно на кого да звънне. Без да изпада в кой знае колко голяма суетня и притеснения, Коцето набрал номера на един друг популярен попфолк субект – на Коко Динев. Забременителят в попфолка, както собственикът на „Кошарите” е известен, обещал на изпълнителя на „Излишен” проблемът му да бъде разрешен в най-скоро време, пише в. „Шок”.

След съвсем кратко време Динев потърсил Коцето, за да го информира къде точно да си търси возилото. Когато Константин отишъл на въпросното място, баварецът го чакал непокътнат.

Така в рамките на няколко часа Коцето се разделил с луксозното возило и си го получил обратно просто защото знаел от коя страна да търси подкрепа, пишат от  kliuki.bg.

Според запознати случката потънала в мрак – Коцето дори не съобщил в полицията, че колата му е била открадната. Причината се криела в това, че проблемът бил светкавично разрешен, а ако певецът тръгнел да се обяснява на органите на реда, на показ щели да излязат и връзките на Коко Динев с криминалния контингент, за които полицията от дълго време предполага.