Лейди Гага ще се остави да бъде екзекутирана от своя кумир Алис Купър, пише британския таблоид "Дейли стар".

Ексцентричната певица пожелала сценичната си смърт по време на концерт на Купър през месец май в Бразилия. Алис от своя страна с охота се съгласил да отнеме живота на поп сензацията, пише БТВ.

63-годишният рокаджия е известен с това, че "умира" най-малко по четири пъти на всяко свое шоу, припомня вестникът. Той вече веднъж "удуши" Лейди Гага в гримьорните, когато гостува на неин концерт в град Финикс, щата Аризона. За случая Стефани Германота се беше явила подготвена и беше покрила тялото си с изкуствена кръв, преди да позира пред фотографите със страшилището на рока. След фотосесията Лейди Гага написа на своите 9 милиона фена в Twitter: "Току-що умрях и отидох в ада!"

Двамата ексцентрични изпълнители ще се засекат през месец май в Бразилия и съвместният им гастрол се очаква с огромен интерес от феновете. Алис Купър обича да хвали таланта на Лейди Гага. Наскоро той не скри възхищението си от нея, като каза: "Тя може да пее, да пише песни и да свири на пиано. Тя не е просто една красива кукла, която сменя много сценични тоалети!"