Дейвид и Виктория Бекъм не са на себе си от радост в очакване на предстоящото раждане на първата им дъщеричка.

35-годишният футболист и жена му, която му е кака с една година, вече са похарчили куп пари за неродената мома. Защото бъдещата майка е решила, че за първото момиченце в рода трябва да бъдат обзаведени две детски стаи - една за през деня и една за сън, разкрива приятел на семейството пред американското списание Now.

Вики, изглежда, е взела нещата съвсем присърце, защото е решила да обзаведе с изключително луксозен пакет покоите на дългоочакваната си дъщеря.

"Виктория държи в стените на стаите да се вгради специална озвучителна система, както и да се монтират невероятно авангардни осветителни тела. Тя е убедена, че мисловната дейност на детето трябва да се стимулира още от деня на неговото раждане" - цитира Now неназования приятел. - Семейство Бекъм до момента вече трябва да е похарчило около 2,3 милиона евро за тези глезотии."

Освен това модната икона Виктория държи всяка една от гувернантките да има своя собствена униформа с перфектно комбинирана цветова гама. И момиченцето да може да се радва на детството на истинска принцеса, пише "Монитор".