"Аз съм най-младата чернокожа жена, снимала се за американския Vogue", похвали се Риана в своя блог в Twitter.

А снимките за списанието е направил не кой да е, а символичната Ани Лейбовиц. За фотосесията стилистите подбрали за певицата полупрозрачна рокля с цветни орнаменти, подчертаващи женствената фигура на красавицата от Барбадос. Образът е завършен с яркочервени коси и червило в тон.

В интервюто за списанието Риана говори за тялото си, за модата, за отношенията с баща си и за евентуалното си участие в киното. Певицата споделя, че се чувства невероятно в тялото си, но все пак й се налага да спортува много, за да не надебелява повече от позволеното, информират ни от "Стандарт".

Преди време Риана опроверга слуховете, че ще участва в римейка на филма "Бодигард". В свое интервю тя заяви, че няма да се снима в мюзикъл, тъй като да играе певица, изобщо не й е интересно. "Мразя, когато в музикални филми се снимат звезди от поп музиката, защото е трудно да ги възприемат като нещо друго. Искам да играя истинска героиня. Цял живот играя Риана. Мисля, че да бъдеш актриса, означава възможността да влезеш в кожата на някой друг. Това е вълнуващото!"

По отношение на баща си Роналд, Риана е повече от разочарована: "Той не комуникира с мен. Не ми се обажда да ме попита как съм, как се справям, жива ли съм изобщо. Но на два пъти продаде на медиите мои детски снимки, както и куп лъжливи истории за мен. Първия път, когато той постъпи толкова долно, бях шокирана, дълбоко наранена и депресирана. Сега вече ми е все едно..."