Dillan вече е готов с видеото към актуалния си хит „Наркотик”. В кадрите младата надежда на музикална компания Diapason Records си партнира със сексбомбата Велислава Иванова.

Преди броени дни изпълнителят представи песента на Годишните награди на списание „Нов фолк”.

Парчето бе прието много добре от феновете и само за няколко часа се превърна в едно от най-гледаните в Интернет пространството.

Авторската композиция е дело на младия Димитър Колев, а закачливият текст е написан от Тина Денчева.

Dillan за пореден път се довери на режисьора Ненчо Касъмов за видеото. Изпълнителят до последно не знаел коя е дамата, избрана да му партнира в клипа. Младият певец останал очарован, когато видял еротичния модел Велислава Иванова, която нашумя с участието си в конкурса Playmate преди няколко години, а след това и покрай връзката си с популярен тв водещ.

„Много се зарадвах, когато влезе на снимачната площадка. Вили е суперсексапилна и едва ли има мъж, който като я види, може да остане равнодушен и да не прикове погледа си върху нея.”, не пести комплименти младият изпълнител на Diapason Records.

“Освен, че изглежда перфектно, тя е много освободена пред камерата. Справи се страхотно с ролята си във видеото. Радвам се, че прие да се снима в моя проект.”, каза още той.

В част от кадрите Dillan се впуска в доста разгорещени сцени с красавицата. „Ако трябва да съм искрен, на мен ми беше много трудно по време на снимките. Защото, мисля всеки мъж ще ме разбере, нямаше как да остана безразличен към такава привлекателна жена, която е в продължение на няколко часа стои в непосредствена близост до мен. Но професията иска жертви.”, каза с усмивка се певецът.

Вижте видео:

Dillan - "Наркотик"