Фолк певицата Елена Паришева даде интервю за  в. "Акцент" на тема русата й коса. Тя заяви, че според нея блондинките пробиват по-лесно, не само защото често са подценявани, а просто защото са по-харесвани жени:

- Кога осъзна, че трябва да си блондинка и че русото е твоят цвят?
- Ако трябва да бъда честна, ще кажа, че съм блондинка, защото повече ми отива русото. Ако трябваше да избирам аз, тъмният цвят винаги ми е харесвал повече, защото самата коса е по-красива и жизнена, но мен, като лице, ми отива повече русото.

- Смяташ ли, че блондинките могат да пробиват по-лесно, защото са подценявани, и хората ги допускат, като не ги смятат за конкуренция?
- Ами, аз може би първо за това, че съм попфолк изпълнител, това, че съм и блондинка, кара хората да подценяват умствения ми багаж, но пък... аз обичам хората да ме подценяват. И много обичам, когато после си сменят отношението. Но пък е доказано в световен мащаб, че блондинките пробиват по-лесно просто защото са по-харесвани жени.

- Най-добрата ти приятелка също е блондинка. Кой вариант според теб е по-добър - блондинка и блондинка или брюнетка и брюнетка?
- Не мисля, че цветът на косата има значение за приятелството, просто съвпадение. Важен е мирогледът да е един и същ, да си допадаме като характери.

- Смяташ ли, че блондинката е най-добрият избор на един футболист?
- Ще ме накараш да се повторя и да ти кажа, че цветът на косата е последното, което има значение, защото, когато човек е по-дълбок като характер и като виждане, няма как един цвят на косата да е от значение. Най-вече конкретно го казвам за моя човек.

- Имаш ли си малко джобно кученце с розова панделка и ако си нямаш, искаш ли да си имаш и защо?
- Ами, малко парадоксално ще се изкажа по отношение на това, че може би сте попаднали на точния човек и точното място. Но по отношение на домашните любимци блондинското в мен го няма , защото блондинките ги възприемат малко по-лигави. Но аз съм точно обратното, коренно различна. Кученце... искам ми се, защото наскоро видях кученцето на Андреа, което е страшно пухкаво и сладко, но ако бих си взела кученце, някой ден, може би, ще е някакво по-сериозно.

- Според теб, ако си сложиш тъмна перука и промениш визията си, хората ще те разпознават ли? И би ли си направила този експеримент, за да чуеш хорското мнение?
- Аз като изпълнител трябва да правя някаква промяна и тук ме навеждаш на мисълта да опитам, пък да видим какво ще стане и след това да си говорим пак.

- Какво послание ще оставиш на всички блондинки, които ще прочетат това интервю?
- Ами, подходът през призмата на това, че блондинките са подценявани, понякога може да е доста печеливш.
Да успяват да вярват в себе си и въпреки предразсъдъците на хората, да доказват, че опаковката е само опаковка, и това в никакъв случай няма значение за същността на човека. Да бъдат силни!



Източник: snews.bg