1000 балона и още повече приятелски усмивки зарадваха щастливата рожденичка Вили Сечкова вчера.

Продуцентката завари изненадата в офиса, а главни виновници бяха кулинарният спец Лео от "Какво ви забърка Лео", очарователната Камелия и бизнес партньорът на Вили Емил Кошлуков. Италианският факир в кухнята беше завъртял симпатична малка торта, за да духне водещата на "В джаза" свещичките. Но изненадите за Вили не свършиха дотук, пише "Стандарт".

Специално и неочаквано дойде учителката й от 138 СОУ "Васил Златаров", която със сълзи на очи й подари свежи градински цветя със заръката да ги присади и да се грижи за тях.

"Горда съм от теб. В училище беше най-добрата ученичка, с най-добрите есета и класни", каза учителката. Преди да отиде на работното място, красавицата прекара първата половина от деня с любимите си мъже - съпруга си и малкия Александър Сталийски-IV, от които получи икона на Дева Мария - пазителката на семейството.

Тази година Вили Сечкова няма да вдига шумни и пищни купони за празника си. В положение на световна икономическа криза не трябва да се разхищава, обясни продуцентката.