Броени седмици след като Натали Портман бе наградена с „Оскар” за забележителната си роля във филма „Черен лебед”, една от най-противоречивите българки я последва, независимо от неспиращите клюки и коментари в публичното пространство.

Лияна се превъплъти в образа на фаталната жена-черен лебед пред обектива на Велислава Каймаканова-Ножарова и позира за корицата на мъжкото списание Mr. BiG.

Освен че блести в оригиналната фотосесия, вдъхновена от холивудската продукция и от грацията на балерините от „Большой театр”, певицата коментира писанията в жълтата преса и споделя каква е нейната истина.

В новия брой на Mr. BiG гостува и небезизвестният собственик на „Ню Бояна Филм” Дейвид Варод, който откровено разказва за живота си, филмите и българките. Филмовата тема продължава и в модната сесия, която не само е заснета в декора, който използваха дори и самите Take That за клипа си Kidz, но е и нашият прочит на култовия филм „Обичайните заподозрени”.

И ако досега сте мислили, че филмовите актьори не използват декоративна козметика – време е да се убедите в обратното. Не са пропуснати и автомобилите, които са се превърнали в запазена марка на някои от най-великите кино ленти. А, тъй като тези превозни средства винаги са вървели ръка за ръка с пътешествията, Mr. BiG ще ви отведе чак до далечната Гоа.

Не е забравена и една от любимите теми на всеки мъж – сексът. Ето защо Mr. BiG ви дава няколко полезни съвета как да стигнете до заветната тройка в леглото, а също така и какви са седемте най-разпространени мита за женската сексуалност.

А ако се колебаете какъв таблет да си купите или какво точно да подарите на любимата жена, ще намерите отговор на този и още много други въпроси на следващите страници.