Роби Уилямс се върна в "Тейк дет" само преди осем месеца и вече мисли отново за самостоятелни изяви, съобщи в. "Дейли експрес".

Той е получил предложение за самостоятелен договор от звукозаписната къща на "Тейк дет" - "Юнивърсал" след края на записите на новия им албум миналата година, съобщава Blife.bg

Той ще изпълни ангажимента си за турне с "Тейк дет", след което отново ще записва сам. "За него е важно да има самостоятелен договор, защото е един от най-успелите британски изпълнители" - каза неназован източник.

Популярността на "Тейк дет" много се увеличи, откакто Роби Уилямс се завърна в групата. Останалите й членове обаче надали ще се изненадат от амбициите на Роби Уилямс. Неотдавна Гари Барлоу каза, че надали ще просъществуват дълго в пълния си състав. "Роби още иска много да е солов изпълнител, а ние може да съществуваме и само четиримата" - каза Гари Барлоу в интервю.

Припомняме, че наскоро събралата се група, снима най-новия си клип у нас, като в продукцията малка роля имаше и нашенка, която се изяви в ролята на репортерка.