Потапяме се в приятни спомени от изминалия есенно-зимен сезон... Гостите, които поканихме, пълнеха любимото ни заведение - Culture Beat.

Още с първото (двойно) събитие - No Heads Music Weekend - демонстрирахме желанието си да Ви забавляваме с качествена клубна музика, а прекрасната Коледа и 6-часовия сет на Petre Inspirescu още повече осмисли стремежа ни да отстояваме актуалния underground електронен звук.

Следващният ни специален гост е CAROLA PISATURO - чувствена италианка, пристрастена към винила и танцувалния tech-house.

Името й се свързва с постоянно присъствие на западноевропейската електронна сцена и похвални студийни продукции. Първото й издание (2004г.) е за Southsoul, лейбълът на Gaetano Parisio, a през 2006та основава собствения си лейбъл - Claque Musique.

Освен miss Pisaturo ушите ни ще радват още:
Laylla Dane и Polla.
3 дами зад пулта.
Yeah!

Повече за Carola Pisaturo

Carola Pisaturo обединява енергичността и чувствеността на Рим - родния й град, и Неапол - града, в който живее. Когато е на 18, Carola за пръв път се сблъсква със електронното звучене и... е запленена. 1997та е година първа за кариерата й на диджей. От този момент младата италианка се впуска в изучаване и изживяване на музикалните звуци, което предопределя житейския й път. След като през 2002г. придобива квалификация по звуково инженерство в Рим и Милано, Carola изгражда собствено студио, в което оформя своя фънки стил. Първото й издание е за култовия Southsoul Records. По-късно (2005-06г) основава виниловите лейбъли Titbit Music и Claque Musique, превърнали се в нарицателни за качествено фънки и минимал техно. Такъв е и стилът на Pisaturo зад пулта - плавен микс между хаус, фънк и техно, подправени със средиземноморска чувственост.