Прибира ли се вкъщи покорителят на женски сърца Христо Сираков и ако да – на какво се отдава там? На какво кълват манекенките и кои известни красавици е качвал на лодката си и смята ли да се повози в открито море?

Небезизвестният бизнесмен, по-известен като Ицо 100-те манекенки, ще отговори на тези и други провокативни въпроси тази събота, 12 март, само във вечерното токшоу предаване "В джаза събота вечер”.

Той ще разкаже и интригуващи случки от светския живот по света и у нас. Зрителите ще научат и какво го свързва с Роберто Кавали и Гучи. Пред Вили Сечкова Сираков ще разкаже и за екшъна с яхтата си, докато е бил на път за Монте Карло. Бизнесменът ще разкрие за първи път истинската причина, поради която е зарязал Зара, както и кога и какво плаща за удоволствието да е в компанията на своите избраници.

Гост в рубриката "Светски коментар” тази седмица ще бъде журналистката от в. "Шоу” и информационна агенция "Блиц” Антония Стойнова, която заедно с Вили Сечкова ще разговаря на тема изтъркани ли са PR ходовете на родните звезди. Двете ще потърсят отговор на въпроса имат ли достатъчно въображение българските светски персони или използват едни и същи трикове.

Не на последно място ще разберем и защо домашното порно е любимият жанр на родните звезди и защо роклите на фолк певиците са скроени така, че да разкриват, уж случайно, интимните части.

На финала на предаването Крум ще изпълни своето парче "Заповядвам ти”.

Не пропускайте "В джаза събота вечер” от 22.30 ч. само по bTV.