Повечето от Холивудските звезди твърдят, че невероятната им фигура не се дължи на специални грижи, а по-скоро на добри гени, така че си хапват каквото им се прище.

Успокоително е да разберем обаче, че на певицата с едно от най-привлекателните тела в шоубизнеса, се налага да работи с постоянство, за да поддържа стегнатата си фигура, пише "Дейли мейл".

Гуен Стефани разкри, че извайването на нейната фигура е една „всекидневна битка” и че тялото й е подложено на изтощителен фитнес режим.

Пред британското издание на Elle Magazine 41-годишната певица заяви:

„Тренирам пет дни в седмицата, не мога да си представя какво би било да не го правя.”

Гуен, която е майка на две деца, призна също, че понякога всичко това й се струва мъчително и добави:

"Бих желала да не спазвам режим и да се храня с каквото пожелая, но съм разбрала през годините, че по-тежко ми е, когато не мога да се вмъкна в дрехите, които искам да нося.

И ако допусна сама да се разочаровам от себе си, появявайки се на сцената в не най-добрата си форма, никак не ми е весело. Вътрешно много се критикувам.”

Каквито и усилия да полага Гуен, те определено й се отплащат. Това си личи на придружаващите интервюто снимки, на които хубавата й фигура изпъква в рокля с цвят мока.

Демонстрирайки станалите неин символ руси кичури и червени устни, модната дизайнерка изглежда зашеметяващо, докато позира за снимката на корицата, на която има сериозен и стилен вид.

На друг фотос пък, Гуен позира облечена в стилна рокля в прасковен цвят, която разкрива всички нейни извивки, за които звездата тренира така старателно.

Освен че следи внимателно фигурата си, Гуен разкри, че не излиза от къщи без грим: ” Нося грим всеки ден. Правя го и заради Гевин, не се чувствам в оптимална форма иначе.”

Запитана какъв козметичен продукт ползва най-често, Гуен отвърна:

”Шампоан на Pantene, имам купища от него.”

В интервюто за априлския брой на британското Elle magazine, модната дизайнерка разкрива, че винаги е имала склонност сама да си шие дрехи и говори за многото си планове около новата й модна линия, която носи името LAMB.

Гуен сподели:

”Все още съм далеч от онова, което искам да постигна. Добрата мода се твори много трудно, но в момента се уча.”

"Последната ни колекция ми се струваше напълно неуспешна допреди две седмици, когато трябваше да летя до Монреал и да прегледам цялата колекция и се оказа, че тя е една от най-завършените като идея колекции, които въобще сме правили.”

Работата на Стефани определено получи добри отзиви, след като новата линия бе представена по време на седмицата на модата в Ню Йорк миналия месец.

Запитана кой си представя да носи дрехите от колекцията й, Гуен отвърна, че Риана вече е носила едно яке и добави: „ Това беше върха.”

*Риана с якето от колекцията на Гуен пролет-лято 2011

В интервюто, водено от приятелката на Гуен – Шърли Менсън от Garbage, звездата заяви, че прекаленото разголване е „досадно” и разкри, че любимата й дреха е сватбената й рокля, дело на намиращия се в немилост в момента Джон Галиано.

Припомняме, че Гуен се омъжи за британския музикант Гевин Росдейл през 2002 година, облечена в рокля на уволнения дизайнер на Диор.

„Роклята отива в музея "Victoria & Albert". Първоначално не исках да я пращам, защото се страхувах да не й се случи нещо. Но е предмет на изкуството и задължително трябва да бъде видяна.”

От Hotnews.bg забелязахме, че на една от снимките за списанието, Гуен носи раираната рокля на Prada, с която пък Аманда Сейфрид позира за корицата на априлското издание на Elle US.

*Аманда Сейфрид за Elle US(Л), роклята на Prada (Д)

14-годишната Хейли Стейнфилд пък се появи с друг вариант на роклята на наградите SAG в края на януари.

*Хейли Стейнфилд

Коя от трите печели модната битка? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.

*(Л-Д) Гуен, Хейли, Аманда

Вижте фотогалерия:

Пролет-лято 2011: Райето е на мода!

Гуен Стефани за Elle UK, април 2011

Гуен Стефани се сдоби с восъчна двойничка

Вижте видео:

Гуен Стефани за Elle UK, зад кадър