В столично заведение, в което гостувала гръцката изпълнителка Елена Папризу, Черната Златка цяла вечер яла, пила и се веселила, а накрая не платила.

Тя била в компанията на още няколко златотърсачки, които посъветвала да пият само черно уиски. Разнежена от песните на Папаризу Димитрова цяла вечер танцувала и целувала посетителите по масите.

Когато дошла сметката обаче Златка съобщила, че има само 20 лева в джоба и не може да се включи в плащането на изпитите 700 лева, разказва случката "Уикенд".

Компаньонките на Черната Златка останали слисани. И те били със "скъсани джобове". Наложило се сервитьорката да повика бармана. Той чинно обяснил коя дама какво количество алкохол е консумирала и колко дължи.

Златка обяснила, че ще извика и изчака собственика на заведението, за да се уточнят за плащането и голямата сметка, но той така и не се появил.

*Златка Димитрова

Една от хубавиците, на име Мила, накрая се принудила да плати с кредитната си карта.

Уговорката била ден по-късно Златка да се види с момичето, за да си оправят нещата. Срещата обаче така и не се състояла.

Вместо това Мис Плеймейт почнала да бомбардира девойката с извинителни есемеси, че ходи по-доктори, защото... има бучка на лявата гърда.

"На Злати обаче й нямаше нищо в бара. Не се оплака, че е болна. Нито сподели за изследвания и доктори. С нея не сме толкова близки, че да й опрощавам дълговете от 700 и кусур лева. Въпросната вечер тя ме покани и тя избра да седим на ВИП-а", жалва се пред таблоида ощипаното от плеймейтката момиче.

"Питам се, дали всички известни бръмчалки ходят с такива дребни суми или просто разчитат на глупаци, които да ги хрантутят и поят цяла вечер. Не ми е приятно да съм в ролята на излъганата. И се надявам да ми върне парите. Обаче освен есемеси с празни обещания до сега нищо друго не съм получила от Златка", разказва Мила, цитирана от Blife.bg

Снимки: Кирил Христов