След като стана ясно, че скандалният актьор Чарли Шийн е бил уволнен от продуцентите на сериала „Двама мъже и половина“, медиите отвъд океана започнаха да се чудят кой негов колега ще поеме ролята му.

Според последните слухове новият Чарли Харпър ще бъде или актьорът Роб Лоу, или небезизвестният Джон Стамос. „И двамата имат еднакви шансове да станат част от „Двама мъже и половина“. Най-вероятно продуцентите на поредицата ще трябва да изберат някого от тях двамата, но все още се чудят дали да не направят проби и с някой друг актьор“, коментирал човек от екипа на сериала.

„Ще бъде много трудно да намерим заместник на героя на Чарли Шийн, но ще се справим някакси. Най-вероятно по сценарий Чарли ще замине за някъде, а някой негов роднина ще се настани в къщата му в Малибу“, разкрил още мъжът.

Междувременно Чарли Шийн се извини за острите думи, които отправи в интервю към колегата си Джон Крейър. "Извинявам се на Джон, тогава бях в лошо настроение и си го изкарах на него", заявил Чарли Шийн. "Не мислих, че думите ми ще бъдат публикувани."

Източник: bliasak.bg