На 9 март (сряда) официално се открива най-мащабният студентски спортен турнир в страната, организиран от Студентския съвет при Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

“Спортен турнир на УНСС 2011” се провежда по случай 20-та юбилейна година от създаването на Студентски съвет при УНСС.

В тазгодишното издание на турнира ще се проведат състезания по футбол, баскетбол и тенис на маса. Близо 600 студента от УНСС ще вземат участие в трите вида спорт.

Началото на “Спортен турнир на УНСС 2011” ще бъде поставено в сряда с теглене на жребия за събитието. Участниците са поканени в аула “Максима” на УНСС, където на специална церемония с начален час 16:00 ще бъде изтеглен жребият за предстоящите срещи. Младежите ще получат спортните си екипи, а срещите ще започнат на 12 март, събота в спортен комплекс “Бонсист” в Студентския град.

Официалната церемония по теглене на жребия ще бъде уважена от легендарния треньор Димитър Пенев и търговския мениджър на Sportal.bg Мартин Петров, които ще участват в жребия и ще приветстват участниците в “Спортен турнир на УНСС 2011”.

Медийни партньори на “Спортен турнир на УНСС 2011” са Sportal.bg, Men.bg, Hotnews.bg и Woman.bg. Събитието се осъществява с подкрепата на бутилираща компания “Горна Баня” и сайтовете за залагания и прогнози Offsidebet.com и BetBul.eu.

Официалният сайт на събитието е .

Снимка: Bulphoto