Устата журналистка краде екипа на “опосумите”, пише в новия си брой вестник “ШОУ”.

Люба Кулезич напусна “Станция нова” и обяви открита война на Иван и Андрей. Устатата критичка и журналистка ще прави сечено на бившите си работодатели със 7-часово предаване в неделя по ТВ-7.

В последното издание на “Рулетка” миналата неделя Люба поиска прошка от зрителите, като се извини с това, че “кукловодите на телевизията изисквали от водещите да бъдат канибали”. Дали визираше Иван и Андрей или някой друг, остава загадка, тъй като самата тя твърди, че са се “развели по взаимно съгласие”. Говори се обаче, че Кулезич води усилени преговори с хора от екипа на “опосумите” да я последват в ТВ7.

Новото предаване на отровно-устатата блондинка ще се казва “Насреща с Люба Кулезич”, научи “ШОУ”. Неделното предаване на партизанската щерка ще “изяде” от екранното време на Емил Кошлуков, който досега се разпореждаше със сутрешната програма на ТВ7 през уикенда. Според новата програмна схема той ще се появява само в събота.

Кулезич обаче явно има сериозен проблем с набирането на екипа си, коментират в Интернет, след като се разбра, че тя е калесаал в шоуто си актьора Иван Ласкин и Шкумбата. Комикът се опита да си пробутва вицовете в Нова тв и от време на време се появяваше в “На 4 очи”, докато чакаше Бойко Борисов да го назначи за консул в Чикаго. След като парашутът на американската мечта не му се отвори, позабравеният шегаджия изтупа торбичката си с майтапи и се цани при Люба.

Както “ШОУ” разкри още преди две седмици, новото предаване на Кулезич ще е спонсорирано от собственика на жълт седмичник.