Лейди Гага напусна хотелската си стая в Торонто, но не и преди да разкрие пред посетителите своята най-дръзка страна, пише "Дейли мейл".

Поп звездата остави персонала и гостите на хотела да гледат с увиснала челюст след нея, след като излезе от сградата, облечена в кожен сутиен и чорапогащник, под който прозираше бельото й в леопардов десен.

Двадесет и четири годишната певица носеше палто, но така и не го облече, въпреки ледено-студеното време и повдигнатите вежди на хората около нея.

Гага носеше дълга конска опашка на една страна и станалите емблематични за нея обувки на високи платформи без токове.



На показ: Лейди Гага напусна хотелската си стая в Торонто, Канада, облечена в изрязан сутиен и бельо на фона на ледените зимни температури

Звездата, изпяла хита "Born This Way" се спря в дъжда, за да да даде автографи на феновете си и да позира за снимки, преди да се отправи към своя концерт.

Тя беше скрила очите си зад тъмни очила и носеше големи обеци халки, черни кожени ръкавици без пръсти и искрящо-лилаво червило.



*Изпълнителката на "Born This Way" понастоящем пътува в различни части на света с турнето си Monster Ball tour

Лейди Гага наскоро предприе съдебни действия срещу Лондонска компания за сладолед, която пусна на пазара свой продукт, направен от човешко мляко, който носи името „Бейби Гага”.

Гага, чието истинско име е Стефани Германота възнамерява да съди веригата от Ковънт Гардън - "The Icecreamists", заради продукт, който нейните адвокати квалифицираха като „предизвикващ отвращение” и „целящ да се възползва от нейната репутация и добра воля.”

"Бейби Гага", пуснат на пазара преди две седмици се състои от човешко мляко и в добавка - пръчици ванилия и корички от лимон.

В правните документи Icecreamists са обвинени, че „с цел да достигнат известност копират Лейди Гага” , използвайки услугите на сервитьорка, облечена като нея, която да поднася продукта.

*Гага отдели време на феновете си, позирайки в дъжда с тях пред фотообективите

Отправено им е предупреждение да „сменят името на сладоледа, с название, което звуково, визуално или концептуално да не напомня за Лейди Гага”, в противен случай делото ще бъде съотнесено до вниманието на съда.

Гага твърди, че леденият десерт е „вреден” за нейния имидж, тъй като е „умишлено провокативен и провокиращ отвращение у мнозина”.

Магазинът плащал на жени по 25 долара на 300 грама мляко, преди местните власти да задържат новото снабдяване миналата седмица, след оплаквания, постъпили от двама посетители. Общината предприе тестове на сладоледа за вирусни инфекции.

Собственикът на магазина Мат О'Конър настоя, че „са взети всички възможни предпазни мерки” по отношение на рецептата. 

Той нарече съдебния иск на Гага „абсолютно нелеп” и заяви, че ще „обжалва до последно”.

О'Конър каза пред "Evening Standard": Това е битка между Давид и Голиат, която съм убеден, че ще спечелим в крайна сметка. Най-голямата световна звезда се е докачила от най-малкия сладоледен салон в света.”



Неприятно: Гага започна дело срещу британски производител на сладолед, заради продукт направен от човешко мляко, който носи името Бейби Гага

„Като човек, който е преобърнал наопаки и претърсил целия каталог от изразни средства на поп културата назад във времето, взаимствайки от него в огромна степен за да създаде собствената си визия, музика и видеота, тя може би ще иска да преразгледа обвиненията си.”, каза О'Конър в отговор на обвиненията на изпълнителката за „копиране на нейния стил за постигане на популярност”.

Миналата вечер на шоуто на Гага в Торонто тя доведе със себе си на сцената една от най-големите й фенки – десетгодишната сензация на YouTube – Мария Арагон. Тийнейджърката събра хиляди собствени фенове, след като пусна видео, в което пее сингълът на Гага "Born This Way".

Гага, чието истинско име е Стефани Германота, приветства момичето от Уинипег на сцената на "Air Canada Cеntrе", което беше съпроводено от ентусиазирано ръкопляскане. Двете се прегърнаха, а развълнуваната изпълнителка вдигна своята фенка и я завъртя.



Идол: Гага покани най-голямата си фенка, YouTube сензацията Мария Арагон, на сцената на Air Canada Center, за да изпеят в дует песента "Born This Way"

Те седнаха пред пианото, Мария в скута на Гага, пригласяйки в по-ниски тонове.

„Много съм развълнувана, че Мария е тук днес, защото тя изразява точно това, за което в песента става дума”, сподели Гага пред публиката.

„Става въпрос за следващата генерация и за бъдещето, без повече разделение.”

След това носителката на "Грами" подаде микрофона на самоуверената тийнейджърка, която благодари на своя идол.

Мария се появи по заглавията на вестниците миналия месец, когато видеото й с изпълнение на "Born This Way" в почит към звездата събра 8 млн. гледания само за пет дни. Към днешна дата броят на зрителите вече достигна  20 млн.

Вижте видео:

Лейди Гага и Мария Арагон - "Born this way", на живо в Торонто

Мария Арагон - "Born this way"