Голмайсторът на Левски Гара Дембеле е загърбил приятелката си Стефани, тъй като хлътнал по родна силиконова блондинка.

Според Zasada.bg "машината за голове" на "сините" се срещал тайно с любовницата си, като прекарвал безметежни часове в апартамента й в Дианабад.

Дори при нея Гара ходел със своите охранители, които през това време пиели кафе в близко заведение. Единствената молба на назначените от Батков бодигардове към него била да не посяга към алкохол. Драконовските мерки на бдителност бяха наложени след пиянските изцепки на Дембеле, който бе хванат да подкарва кола пиян, а впоследствие се оказа, че книжката му била фалшива.

Заради родната блондинка сега Гара пак увърта за датата на сватбата с годеницата си Стефани. Нейното желание е да минат под венчилото в родната й Португалия. Дембеле не за първи път отлага сватбеното тържество. Преди Коледа той беше резервирал тузарски португалски ресторант и дори бе предплатил 5 хиляди евро за масрафа. Капарото обаче изгоря, след като у нас неприятностите споходиха Дембеле и той бе принуден да отложи пътуването си, а с това и сватбеното тържество.

Годеницата на футболиста - манекенката Стефани, била много разочарована от непоследователността в поведението на своя избраник. Тя го заплашила с раздяла, ако няма сватба през пролетта. Моделката твърди, че се е компрометирала в родината си, тъй като за пореден път отлага сватбата си въпреки резервациите за ресторант.

Sportal.bg