Преди няколко дни блондинката била забелязана пред кабинета на известен столичен психо терапевт, издават пред Kliuki.bg едва разпознали я пациентки.

Бившата любовница на Гонзо изглеждала далеч от най-добрите си дни – омърлушена, тревожна и безпомощна.

Гонзовица напуснала кабинета с диагноза „депресия” и рецепта с антидепресанти.

Докато чакала часа си за консултацията с още няколко дами с душевни терзания, от телефонен разговор на Светлана Василева те станали неволни слушателки на причината за депресивното й състояние.

Най-сексапилната блондинка за миналата година преживявала лична драма с приятеля си Иван.

*Светлана Василева

Бизнесменът се поддал на интриги, забъркани от доскорошна приятелка на Светлана и от седмица прекъснал контактите си с нея.

Менте-дружката с всички сили се опитвала да разруши живота на Василева, след като последната я разобличила в лъжа и предателство.

За отмъщение въпросната „приятелка” плетяла сплетни между Иван и Светлана и й приписвала грехове, които не била извършила.

„Не искам да коментирам личните си проблеми. Те са само между мен и Иван. Тъжното е обаче, когато заради мъжа, на когото държиш, правиш невъзможното да се промениш и в същото време една ниска женица върви след теб и разваля направеното, ей така, от злоба. Но нищо. Аз съм на принципа, че всичко на този свят се връща”, коментира сърдечните си грижи Светлана.

Вижте фотогалерия:

Светлана Василева се разгорещи с приятелка

Светлана Василева