Актрисата Искра Радева и дъщеря й Елена Станулова бяха гостенки при „Отчаяните съпруги”, където разказаха интересни неща за личния си живот.

Двете разкриха, че не са типичните родител-дете, а са приятелки, които си споделят всичко.

Искра Радева разказа, че дори съветва дъщеря си какъв мъж да търси. „Казвала съм й, че е важно да срещне интелигентен човек, с когото да говори”, заяви актрисата. „В това си приличаме с майка ми. Не мога да бъда с мъж, ако усетя в него духовна празнота”, допълни пък Елена Станулова. След което категорично заяви, че няма мъж до себе си, „нямам и спонсор”.

Блондинката не скри, че писанията в жълтата преса по неин адрес много са я наранили, защото тя била доста емоционална и трудно преживявала тези клюки. Двете с майка й отрекоха Елена да е имала връзка с Христо Сираков както и писанията, че тя е работила в телевизията благодарение на майка си. „Тя отиде на кастинг за водеща тайно от мен, аз нямах никаква представа”, обясни Искра Радева.

Елена Станулова заяви, че е разбрала, че телевизията не е за нея. В момента тя завършва образованието си и помага на майка си в работата й в театъра и в продуцентската й къща.

Източник: bliasak.bg