- Петя, каква козметика ползваш?

- Само La Prairie - кремът, тоалетната вода, почистващият мус и боди лосионът ми са на тази марка. Ползвала съм най-различна козметика. Избрах тази, защото смятам, че цената оправдава качеството. Не бива да се пести от козметика. По-добре е да дадеш повече пари за поддържане на кожата, отколкото за гримове.

- Коя е любимата ти козметична процедура?


- Засега не ми се налага нищо по-специално. Правя кислородна терапия. Обичам масажите. Предпочитам класическия и си имам "своя" масажистка. Но не ми остава време. Когато отидем на почивка, компенсирам.

- Как поддържаш тяло - диети или спорт?

- И двете. Ходя на фитнес, но само за кардио натоварване. На пътеката и на колелото изминавам по 10 километра на ден. Нямам необходимост от повече. Не харесвам мускулести тела. А имам такъв ген, защото и двамата ми родители са спортисти. И без да правя големи усилия, успявам да изглеждам така, както на мен ми харесва. Поне 6 пъти в седмица съм в залата. Налагам си и много лишения.

- От какво се лишаваш и кое най-много ти тежи?

- Обичам да си похапвам, обичам сладки неща, но не си позволявам. Вечер почти не ям. Това ми е най-тежко - очите ми са лакоми, а изкушението е голямо. Около мен всички си поръчват вкусни неща, а аз стоя на една салата. Но всеки сам си избира работата, а моята изисква лишения.

- Какво е отношението ти към пластичните корекции?

- Това е едно добро зло. Самата аз имам корекция на бюста.

- С колко кубика в плюс?

- Наистина не знам. Не знам и каква форма е. Доверих се изцяло на моя лекар. Гласувах му доверие. Казах му, че искам гърдите да ми стоят добре, да са съразмерни и красиви, и не съжалявам. Хубавото е, че у нас вече има много добри професионалисти и все по-малко са рисковете от подобен вид операции, когато са оправдани. Ако са излишни, лекарят трябва да се намеси и да откаже. На мен ми се е случвало да имам прищявки, но моят лекар д-р Ангел Енчев категорично отказа.

Източник: в. "Монитор"