Хайди Клум скандализира Холивуд, като публично си свали гащите и ги дари за благотворителност, съобщи в. “Дейли мейл”.

37-годишната хубавица се почерпила порядъчно на церемонията по раздаването на “Оскар”-ите, но това изглежда не й стигнало и същата вечер отишла на купон на сър Елтън Джон. Легендарният британски певец събирал средства за борба със СПИН.

Хайди се явила в обичайния си блясък - в дълга рокля на дизайнера Джулиън Макдоналд с цепка до сгъвката на кръста. Още на входа обаче я пресрещнал репортер на вечерното шоу на Джей Лено Рос Матюс.

Зевзекът носел торба, с която просел от звездите подаяния за заразените с вируса на СПИН, пише "Труд".

“До този момент всичко вървеше доста скучно”, разказа Матюс. Носителят на “Оскар” за филма “Рей” от 2004 г. Джейми Фокс му подарил тъмните очила, с които се снимал като джаз светилото Рей Чарлз.

Звездата на тв мюзикъла “Хор” Джейн Линч си дарила кредитната карта с дневен лимит $ 2000, а Хейдън Пенетиер взела една салфетка и оставила на нея отпечатък от начервените си устни.

Когато дошъл ред на Хайди, тя се почудила няколко секунди и като не могла да се сети за нищо друго, попитала: “Какво ще кажеш да ти дам нещо много интимно?”

Матюс застинал в недоумение и докато се окопити, Клум се навела, бръкнала през цепката на роклята си и бързо си свалила тънките черни бикини. Сред всеобщото ахване тя ги пуснала в торбата на репортера. “На Джей ще му харесат”, усмихнала се тя и се насочила към бара.

По щастливо стечение на обстоятелствата съпругът на Хайди - певецът Сийл, не е бил на партито, посочи “Дейли мейл”.