Националният селекционер на България Лотар Матеус ще се изправи в сблъсък на покер срещу сънародника си Борис Бекер, пише "Монитор".

Легендарният играч във футбола е станал рекламно лице на покер сайта 770 Poker. Матеус е подписал договор, според който ще предоставя лицето си на сайта за по половин милион евро на година.

Има идея националният селекционер да се съревновава с друго известно име в спорта – Борис Бекер. Бившият тенисист също е рекламно лице, но на сайта PokerStars. При една такава среща евентуалната победа на Лотар Матеус ще повиши още повече интереса към рекламирания от него 770 Poker.

По случай приемането на звездата в редиците си сайтът е пуснал безплатен месечен турнир на името на Матеус. Квотите за него са печеливши във всекидневните интернет игри, а най-голямата сума, която може да бъде спечелена, е 2770 евро.

През изминалата седмица протече фотосесията в Мюнхен, на която треньорът на националния ни отбор по футбол бе преобразен като истински картоиграч.

Ще го видим дали е толкова изпечен, колкото изглежда на снимките, когато се изправи в битка на покер срещу сънародника си Борис Бекер.

Не се съмняваме, че световният и европейски шампион по футбол ще се представи подобаващо и ще срази бившия тенисист. Но да не прибързваме със заключенията, тепърва предстои двубоят.

По същото време бившата съпруга на Лотар Матеус - Лиляна, намери начин да забрави по-бързо брака си с него. Украинката започва участие в танцово шоу.

Партньор и треньор ще й бъде 30-годишният Масимо Синато, който спечели състезанието Let's Dance през миналата година. В предишното издание на танцовото шоу Масимо Синато открито флиртуваше с партньорката си – актрисата София Томала. Наблюдателите не изключват варианта той да започне романс и с бившата съпруга на Лотар Матеус.