Заради слуховете, че Гонзовица си качила тарифата на 2 бона за срещи със заможни господа, блондинката имала сериозни проблеми с приятеля си.

Тя смята, че тези слухове са плод на завистта на нейни "приятелки".

- Според слухове, които обикалят жълтата преса ти си качила тарифата си за среща със заможни господа от 500 лева на 2 000.

- Пълни глупости, но не звучи зле. Трябва да благодаря на разни „доброжелатеки" и „приятелки", че са ми качили толкова цената. Сигурно те не могат да изкарат повече от 20 лева. Другата простотия, която чух е, че съм си поставила цел до края на годината да имам собствено жилище в София. Ако тарифата ми е две хиляди лева ще си купя апартамент в Ню Йорк.

- А истина ли е, че богат приятел налива пари в сайта и модната ти агенция и ти е купил Мерцедес?

- Тези, които пускат подобни слухове трябва да се научат да разпознават моделите коли. Аз карам БМВ. Заради тези нападки и лъжи по мой адрес имам проблеми във връзката си, които не искам да коментирам. Понесох доста удари под кръста от неуспели, да се реализират, момичета, които до вчера съм смятала за свои приятелки. Но всяко нещо има своята цена.

- Каза, че имаш проблеми във връзката си. Разкажи повече.


- Нали ти казах, не искам да коментирам. Много хора ми завиждат. Създават измислени слухове, което няма как да не се отрази на отношенията ми с моя приятел. По всяка вероятност ще се разделим, но аз продължавам напред. Нищо не може да ме сломи. Пожелавам си само да съм здрава.

- Скоро стартира сайта ти, как вървят нещата там, какво става и с модната ти агенция?

- Радвам се, че интересът към сайта расте с всеки изминал ден. Както обещах, поднасяме светските новини по по-атрактивен и интересен начин, което читателите оценяват. А за модната агенция - скоро ще е факт. Сега изпипваме последните детайли.

Източник: Blife.bg