Тя е рекламирала всичко - от кредитни карти, та до обществени тоалетни, но има едно нещо, което Ким Кардашиян заяви, че никога няма да промотира...

„Казах, „не” на хапчетата за уголемяване на дупето!” „Не мисля, че се нуждая от тях и всичко това е просто нелепо”, коментира тя по време на участието си в шоуто на Рейчъл Рей.

„Никога не бих одобрила подобен продукт.”

Петдесет и пет годишната й майка и мениджърка Крис Дженър заяви: „Моя работа като мениджър е да им предлагам всяка една сделка, без значение дали ми харесва или не. Няма нищо общо с десетте процента, гарантирам ви!”

*Ким открива обществена тоалетна

Семейство Кардашиян, които натрупаха печалби на внушителната стойност от 65 млн. долара само за 2010 година вече планират да разширят империята си с шоу -фокусирано върху сестрите им тийнейджърки - тринадесет годишната Кайли и петнадесетгодишната Кендъл.

*Ким Кардашиян показва секси извивки

„Все още обсъждаме този вариант”, каза Дженър пред четиридесет и две годишната водеща, отбелязвайки, че основният й приоритет е образованието на дъщерите й.

*Ким Кардашиян показва прелести на плажа

„Само при положение, че получават добри оценки, продължат заниманията с които са се захванали и се държат като добри момичета.”

*Известното дупе на Ким Кардашиян

„Кендъл е мажоретка, Кайли ходи на уроци по танци и двете ходят на конна езда, така че нищо не се знае”, разсъждаваше Дженър.

*Ким Кардашиян

Вижте фотогалерия:

Ким Кардашиян хвърли дрехите за W Magazine

Джъстин Бийбър и Ким Кардашиян за Elle, септември 2010