Звездата от „Писък 4” Дейвид Аркет се появи в шоуто на Опра, където сподели на водещата, че склонността му към купонясване датира от толкова отдавна, че си спомня как още на 4 годинки е пил бира, а на 8 пък е взел скришом от марихуаната на баща си.

„Когато за пръв път пих бира трябва да съм бил на четири” – каза тридесет и девет годишният Аркет, цитира radaronline.com.

„Бях в мазето с татко и там имаше бира – аз просто я грабнах и я изпих. Спомням си го добре. Това е един от най-ранните ми спомени.”

„Започнах да пия повече, когато бях може би на дванадесет”, каза Аркет - „На осем откраднах трева от татко”.

*Дейвид Аркет

Aркет, който влезе в клиника за лечение на зависимости на втори февруари, описа обстоятелствата, които са го подтикнали да постави в ред живота си – намесата на сестра му Патриша и на съпругата му Кортни Кокс, с която не живеят заедно.

„Върнах се от Маями и бях задремал. Събудих се и видях Патриша и Кортни до леглото ми” – каза звездата от „Готови за бой”.

Кортни пиеше кафе. Аз си помислих: „Какво правите вие двете тук? И то заедно? Но вече знаех отговора.”

*Кортни Кокс

„Кортни попита: Имаш ли нещо против да дойдеш в дневната за минута? Аз отговори: Естествено, само да се облека. Облякох си белия костюм и се появих”, каза Аркет.

„Надникнах през вратата и видях най-добрия ми приятел Хартуел и бизнес-партньора ми и някакъв тип, който не познавах”, разказа той.

„Поздравих ги с „Как е, неудачници?" Предполагам това е „спасителният екип!”.

*Патриша Аркет(Снимка: Getty Images/ Guliver)

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver