Камерън Диас обича да гледа порно в хотелски стаи и е доволна, че служителите в различните хотели пазят навика й в тайна без да разкриват какво прави знаменитата актриса, пише lifestyle.bg

Звездата от "Ангелите на Чарли" специално си плащала, за да може да гледа филмите за възрастни във всички хотели, в които отсяда. Тя държала прищявката й да остава в пълна секретност за останалите гости.

"Обичам порното! А знаете ли кое обичам в хотелите? Това, че са дискретни. Харесва ми, че винаги се отнасят към теб като към всички останали. Моята стая е като всяка друга. Чудесно е, че така не се показва личният ми живот.", споделя Камерън.

Това не е първият път, когато блондинката разкрива любовта си към секса и порното. 38-годишната Диас разкри миналата година, че би пътувала донякъде само, за да прави секс. Това бил нейният стил на живот и тя имала своите нужди.

Актрисата също определя секса като част от работата си и казва, че харесва първичните мъже, които я хвърлят на раменете си. "Обичам физическия контакт. Докосвам партньора си постоянно. Харесвам първичния секс", признава откровено американката.