Основателят и издател на "Плейбой" Хю Хефнър ще сключи брак с годеницата си Кристал Харис на 18 юни в своето имение, съобщи сайтът UsMagazine.com. Пред портала 84-годишният младоженец коментира, че церемонията ще е в тесен приятелски кръг.

Близък до плейбоя човек обаче уточнил, че на партито са поканени около 300 души. В момента 24-годишната булка трескаво търси рокля, като засега се е спряла на доста предизвикателен тоалет на дизайнерката Ромона Кевеза.

Както е известно, Хю Хефнер поиска ръката на Харис в коледната нощ, като булката веднага пусна снимка на впечатляващия си годежен пръстен в "Туитър". Наскоро бившото гадже на плейбоя Холи Медисън каза в интервю, че Хефнър вероятно прави грешка, като се жени точно за Кристал.

"Винаги съм смятала, че на Хю му е време да се задоми. Не съм сигурна обаче, че Кристал е правилният човек за това. Тя е твърде млада за семеен живот. Не е изключено нейните цели да са користни и скоро да разбие сърцето на Хю, като му отмъкне и половината пари", казва Медисън пред списание Life & Style.

Хю Хефнър има зад гърба си два брака. Той се разведе с втората си съпруга Кимбърли Конрад през миналата година след 11-годишен брак.

Първата съпруга на Хефнър е Милдред Уилямс, като двамата са семейство в продължение на десет години между 1949 и 1959 година. От двете си съпруги издателят на "Плейбой" има по две деца.

Дъщеря му Кристи е родена през 1952 година, а първородният му син Дейвид се появява на бял свят през 1955 година. Къмбърли Конрад му ражда двама сина - Марстън (1990 г.) и Купър (1991 г.).

Хю среща бъдещата си съпруга покрай "Плейбой". Тя е момиче на месеца на списанието през декември 2009 година. Предишната жена на Хефнър - Кимбърли, също успява да го впечатли, като става момиче на месеца на "Плейбой".