Еминем се превърна в третия "YouTube милиардер", след като броят на последователите му в популярния сайт за споделяне на видеоклипове надмина 1 милиард, пише "Новинар".

Така рапърът се присъедини към Лейди Гага и Джъстин Бийбър - най-популярните певци в YouTube. Засега Гага остава лидер в сайта с над 1,3 милиарда посещения.

Статистиката на интернет портала започва да става все по-важна в музикалния бизнес и все повече хора се ориентират по нея за това какво е модерно и популярно. Други популярни инструменти за измерване на "народната любов" към изпълнителите са социалните мрежи Facebook и Twitter, където Лейди Гага също е лидер.

Междувременно известният американски музикален специалист Стив Стаут разкритикува наградите "Грами" за това, че са пренебрегнали огромния успех на Еминем през 2010 г. Според Стаут хип-хоп жанрът като цяло е бил игнориран.

Еминем продължава да е в центъра на внимание и изненада феновете си с новината, че в новия му клип ще участва порнозвезда. Рапърът поканил Саша Грей, която трябва да играе негова любовница във видеото. Това няма да е първата поява на Саша във филм извън порноиндустрията. Тя играе проститутка в драмата "Игра на гаджета" на Стивън Содърбърг.