Ако нямате достатъчно време, което да отделите на грима си, опитайте този подход за бързо постигане на съвършенство.

Решението е да се стремите към обикновен грим, който не изисква допълнително суетене, когато ви се налага да се надбягвате с часовника... или казано с други думи: с минимални усилия максимално секси вид!

Ето няколко съвета как да се гримирате за нула време:

Нанасяне на грим за 5 минути:

Остават 5 минути...

Нанесете пудра–фон дьо тен - продуктите от този вид, съчетават в себе си и основа, и пудра ще ви отнемат минимално време за нанасяне. Може да си позволите да нанесете и върху клепачите и устните.

Остават 4 минути...

Кремообразните сенки се нанасят бързо и лесно. Изберете кафяв нюанс, защото той ще подчертае цвета на очите ви и ще добави сексапил и страст към вида ви. Нанесете сенките по целия клепач.

Остават 3 минути и половина...

Лесен начин да уеднаквите цвета на сенките е като нанесете отгоре прозрачна пудра. Тя ще помогне да смекчите цвета на сенките и да отстраните всякакви дефекти.

Остават 2 минути и половина...

Нанесете спирала върху миглите си, като не пропускате да сложите върху долните мигли. С помощта на връхчето на четката нанесете по по-труднодостъпните участъци.

Остава 1 минута и половина...

Мекият розовочервен руж ще придаде на кожата ви очарователна свежест. Нанесете го с подходящата четка като следвате посоката от бузите към очите.

Остават 30 секунди...

Изберете розово червило, за да придадете цвят на устните си. Нанесете върху долната устна и след това притиснете горната и долна устна една към друга, за да разнесете червилото навсякъде.