Гуинет Полтроу работи усилено върху своето тяло и явно държи това да не остане незабелязано.

По малко от седмица, след като показа елегантната си фигура в черен гащеризом по време на наградите "Грами", тридесет и осем годишната майка на две деца, изложи на показ фигурата си, сменяйки няколко комплекта миниатюрни бикини по време на ваканцията й в Барбадос през уикенда.

*Гуинет на наградите "Грами" със Cee-Lo Green (Снимка: Getty Images/ Guliver)

"Тя е най-добрият ми ученик”, казва дългогодишната й треньорка Трейси Андерсън за UsMagazine.

Актрисата прави по 45 минути упражнения за сърцето с танци, последвани от работа за мускулите, по шест пъти в седмицата.



„Когато започнах да работя с Гуинет, тя трябваше да стопи малко килограми след раждането на второто й бебе. Идваше шест дни в седмицата цели четири години. По този начин контролира теглото си, дори при положение, че обича да си хапва.”



Действително, Гуинет, която е омъжена за член на рок групата Coldplay  - Крис Мартин, сподели миналата пролет, че нейната тайна е никога да не занемарява тренировките си.



„Ако съм вкъщи с децата, също така обичам да тренирам всеки ден, но не съм така вманиачена”, обяснява тя. „Един ден правя упражненията за сърцето, а на другия за краката.”

С кой бански ви харесва най-много?

Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.

*(Л-Д) Гуинет с бански на раета, със син бански, с черен и с тъмно розов

Искате още снимки от почивката на Гуинет в Барбадос? Вижте нашата фотогалерия:  Плажен патрул: Гуинет Полтроу в Барбадос

Вижте видео:

Изпълнението на Гуинет и  Cee-Lo Green на наградите "Грами"