Нощта започна обещаващо, когато Кейт Мос пристигна на "Даунинг стрийт" номер 10 за прием по случай официалната Седмица на Модата в Лондон, но само час по-късно, след като покупонясва с годеника си Джейми Хинс, историята взе друг обрат.

След като тридесет и седем годишният супер модел, отпразнува британската модна индустрия със съпругата на британския министър-председател – Саманта Камерън, тя се срещна със звездата на "The Kills" и неин годеник Джейми, който за нещастие завърши вечерта си в улична схватка в централен Лондон.



*Едно добро начало на вечерта: Кейт Мос облечена в странна "металическа" рокля и годеника й Джейми Хинс посетих а прием по случай официалната Седмица на Модата в Лондон
 

След приема, двамата тръгнаха към Сохо за да се позабавляват в нощния клуб "The Box", славещ се с доста неприлични изпълнения.

*На път за клуб "The Box"

Но след напускането на забраненото за малолетни място, Кейт и Джейми бяха шокирани от броя на папараците, чакащи да ги снимат отпред.

Охранителите набързо вкараха Кейт в кола, но щом фотографите се опитаха да я снимат от задната част на автомобила, нейният годеник скочи, за да ги отстрани и нещата завършиха с борба, в резултат на която Хинс падна на земята.



*Джейми Хинс падна на земята след спречкване с фотографи

Охраната и полицията се намесиха, за да прекратят схватката и Джейми беше пуснат да си ходи вкъщи с Кейт.

*Полицията и охранителите разтърваха Джейми и фотографите и го посъветваха да се прибере вкъщи

Разчорленият Хинч се изправи и се изтупа, преди да скочи отзад в колата.