Лейди Гага не позволява на маловажни обстоятелства като минусовите температури и снега да й попречат да носи своите странни модни решения, пише "Дейли мейл".

„Родената по този начин” певица се носеше по улиците на Ню Йорк с оскъден тоалет, състоящ се от корсет, гащета, мрежест чорапогащник и кожено яке с капси, които изписваха името на новата й песен "Born This Way".

Косата й беше оформена в Ейми Уайнхаус стил - а именно като огромен кок, приличащ повече на кошер.

Изпълнителката на „Bad Romance” беше по средата на заснемането на видео за HBO special за турнето й "Monster Ball Tour".



*Студено време?: Гага се разходи из Ню Йорк по оскъден тоалет

Тя умело се разхождаше с обувки на огромна платформа без токове, а както е известно, носейки подобни ботуши, певицата се преби на летище Хийтроу миналата година.

*Лейди Гага пада на летище Хийтроу миналата година

В допълнение към цялостната й визия, Гага беше с ръкавици с шипове и заострени нокти, украсени с метални орнаменти.

Ексцентричната изпълнителка продължава да поражда дискусии всеки път, щом прекрачи прага на входната си врата.



Фешън дива: Гага носеше силно тупирана и оформена в кок прическа и платформи без ток

Припомняме ви, че миналата седмица, тя мина по червения килим на престижните награди "Грами" в огромно яйце, носено от няколко човека, а по-късно, по време на изпълнението си на сцената, излезе от него (вижте видео по-долу).

*Лейди ГаГа се появи в яйце на церемонията по раздаването на 53-тите годишни награди "Грами"(Снимка: Getty Images/ Guliver)

На настоящия й "Monster Ball Tour" тя се появи на сцената като "монахиня" - носеше прозрачна гумена рокля, само с кръстове, закриващи зърната й и пребрадка на главата. Това, разбира се предизвика гнева на католическата църква. Те обвиниха звездата, че умишлено унижава вярата. 

*Снимка: Getty Images/ Guliver

Щастлива да изложи на показ тялото си, Гага разкри наскоро, че пиенето й помага да се поддържа слаба.

"Аз съм на алкохолна диета. Живея живота си по начина, по който искам, креативно. Обичам да пия уиски, докато работя. Въпросът е, че ходя и да тренирам всеки ден и го правя дори когато имам махмурлук. Посещавам и часове по йога", сподели изпълнителката.

Нейният приятел - барманът Люк Карл, наскоро подписа договор за написването на книга, озаглавена "Пиянска диета".

Книгата разказва как той свалил килограми, без да се отказва от своите принципи да пие много и да купонясва. Според издателите книгата ще бъде базирана на стила на живот на мистър Карл – „уиски и чийзбургери в 5 часа”, който учудващо му е помогнал да постигне по-добре изваяна фигура.



*Приятелят на Лейди Гага, Люк Карл ще публикува книга, наречена „Пиянска диета”, която певицата твърди,че следва, пиейки уиски, докато тренира

Наръчникът давал надежда "за всички онези тъжни, шишкави, малки рокзвезди някъде там, които се опитват да променят живота си".

Люк отива още по-далеч, твърдейки, че методите не просто са му помогнали да изгуби тегло, но и да се чувства по-здрав в резултат от прилагането им. Той твърди, че избягал цялата Емпайър Стейт Билдинг за главозамайващите 17 минути, след като пиенето го направило слаб.

Люк и неговата приятелка-поп звезда започнаха да се срещат през 2005, но двойката се раздели скоро след като Гага достигна славата. Твърди се, че миналата година отново са се събрали, след като снимки, показващи двойката да се целува достигнаха медиите.

Е, допада ли ви разголеният тоалет на Гага с който се разходи по улиците на Ню Йорк?

Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.

Вижте видео:

Лейди Гага - "Born this way" , на живо на наградите "Грами"