Мадона отседнала в хотел в Берлин, но поискала стаята й да бъде изцяло обновена, за да отседне в нея. За прищевките на поп кралицата били хвърлени над $20 000, пише Lifestyle.bg

52-годишната изпълнителка била с гаджето си Брахим Зайбат и подлудила целия персонал на хотела с изискванията си. Тя поискала стаята й да бъде обзаведена наново специално за нея и да й бъде осигурена питейна вода, която е благословена от нейните духовните съветници.

"Мадона не обича да спи там, където други хора са спали преди нея. Тя се нуждае от свои неща - ново легло, свежи растения, ново осветление. Наложи се да й доставим 50 бутилки от някаква специална Кабала вода. Никога не сме имали подобни изисквания преди", оплакват се от управата на берлинския хотел.

Когато всичко било направено по вкуса на певицата, тя отново шокирала всички. "Всичко беше готово. Когато се появи, Мадона доведе със себе си огромен брой охранители, които разчистваха терена за нея. Настояваха да няма други хора на местата в хотела, които тя посещаваше.", удивяват се служители.

Въпреки цялата грандомания, звездата й гаджето й прекарали сравнително малко време в хотела. Те се забавлявали цяла нощ в местен клуб. "Мадона и Брахим останаха в клуба до 4:00 сутринта. Натискаха се цяла нощ, държаха се като тийнейджъри", разказва достоверен източник пред сп. "Closer".