Люба Кулезич скоро няма да е част от екипа на Нова телевизия.

Устатата блондинка е получила предложение да води криминално предаване, което щяло да стартира в ТВ7, разкриха пред “ШОУ” отлично информирани източници.

Благата вест за новото телевизионно амплоа на Кулезич разпали отново стара, болезнена вражда между нея и известното криминално перо Надя Чолакова. Двете водеха за известно време “Рулетка“ по “Станция Нова”, но съвместната им работа се оказа мисия невъзможна, пише БЛИЦ.

Хора от екипа на предаването разказват, че конфликтът между двете започнал, след като напористата Люба решила също да прави ъндърграунд разследвания. Постепенно успяла да изтласка крими сексбомбата Надя от ефир, убеждавайки шефовете си, че е незаменима и единствена.

Новият тв проект ще се спонсорира от издателя на жълт вестник, с когото Чолакова е в договорни отношения за предстоящата си книга. Талантливата писателка била изключително засегната, че той предложил на Кулезич да води предаването.

Все още не е ясно кога русата амбиция ще започне работа по новия проект, защото още не е приключила със задълженията си към настоящите си работодатели Иван и Андрей.