"Мис Плеймейт 2006" Николета Лозанова зарадва любимия си Валери Божинов с нестандартен подарък за рождения му ден - малко сладко кученце.

Другият дар от сексапилната красавица за нападателя на Парма е гривна уникат - дебел червен конец, на който е нанизан медальон от бяло злато, а на него пише "love", разкрива "Блясък".

Футболистът обаче също изненадал любимата си - завел я на романтично пътешествие до Верона по случай 25-годишнината си.

Там двамата са посетили една от най-големите забележителности в Града на влюбените - къщата на Жулиета.

*Николета и Валери

По стара традиция на една от стените на постройката двойките изписват имената си, оградени в сърце за вечна обич.

Така направили и Валери и Николета, с което отново засвидетелствали любовта си един към друг.

*Николета и Валери с кученцето подарък

Междувременно, риалити героят Андрей Едрев, който нашумя покрай участието си в "Островът на изкушението", се похвали, че е създал парфюм, вдъхновен от индивидуалността на Николета Лозанова.

Ароматът носи името Ni Lo by Nikoleta и е с ухание на цитруси. Според видния бургаски гларус Николета е уникална със своята красота и има нещо много екзотично в чертите й. "А с тази гладка и леко мургава кожа, тропическият аромат в парфюма на Лозанова е просто задължителен", смята Андрей.

Той искал да изненада знойната брюнетка за рождения й ден на 30 ноември, но проектът му, разработван съвместно с немска фирма, закъснял. Иначе Андрей вече е избрал първоначалната визия на парфюма, но ще предостави на Николета възможността да промени разфасовката по собствено усмотрение.

Уханието, разбира се, ще бъде пуснато на пазара, след като г-ца Лозанова даде съгласието си. Засега се очаква цената на ароматната вода да бъде "скромните" 100 лева за 50 мл.

"Сигурен съм в успеха на парфюма, защото тя е много красива и има доста фенове", обясни "остовитянинът", който планира създаването на още един аромат.

Той ще бъде посветен на друга актуална звезда, която също е негова приятелка – актрисата от сериала "Стъклен дом" Яна Маринова.

Вижте фотогалерия: