Кати Прайс щеше да падне в несвяст, след като съпругът й кикбоксьорът Алекс Рийд поиска 7,1 млн. евро като компенсация за краткия им семеен живот, пише в. “Дейли мейл”.

Силиконовата красавица, по-известна като Джордан, смяташе, че 830 000 евро са повече от достатъчни за половинката й Рийд, с когото делиха семейно легло по-малко от година. Според нея той е в огромно заблуждение за материалните й възможности. Миналата седмица Алекс, известен като Детонатора покрай участията си в свободни боеве, изнесе последните си вещи от дома на Кати, пише "Труд".

Тя му предложи споразумение за 600 000 евро, но очевидно мускулестият хубавец смята да измъкне далеч по-висока сума за краткото си съжителство с нея. Той отвърна със смях на въпросите дали се е изнесъл в долнопробен хотел, след като напусна съпругата си.

Кати обяви раздялата на 18 януари в пространно съобщение, в което обясняваше, че Рийд се е главозамаял от статута си на знаменитост, до който се е домогнал покрай нея. Двамата упорито опитваха да се сдобият с наследник, но така и не постигнаха успех.