Дорис Дилова е само на 19 години, но успя да се пребори за титлата "Мис Плеймейт 2010". Дорис работи в офис и е професионален модел от около година, пише 7sport.net. Тя е от Плевен и е завършила първото девическо училище в България - СОУ "Анастасия Димитрова", с профил "Християнско изкуство и култура".

Възприема себе си като усмихнат, силен и борбен човек. Обича да си поставя цели и да ги постига. Харесва позитивните хора и ненавижда простотията и злобата.

- Дорис, какво е да си най-актуалната плеймейтка в държавата?
- Чувствам се чудесно. Това за мен е голям успех и съм много горда със себе си!

- Надяваше ли се ти да вземеш короната?
- Като всяка претендентка и аз исках да спечеля. Но тъй като в медиите излезе предварителна информация за две от участничките, бях решила да не си създавам излишни надежди. Но ето че станах първа.

*Дорис Дилова

- Разсей слуховете, че си в конфликт с останалите участнички в надпреварата.
- Изписаха се и се изприказваха доста неверни неща. Аз лично не съм в конфликт с нито едно от останалите момичета, както и с бивши носителки на титлата.Най-близка от всички ми е Гергана Райчевска която е невероятен човек и верен приятел. След конкурса нямаше никакви скандали, всички момичета се радваха за мен и ме поздравяваха.

- Има ли нещо вярно в това, че предишни носителки на титлата водят нарочна кампания против теб?
- Близки до мен хора, които са в тези среди, ми подхвърлиха нещо подобно. Имало "кампания", водена от Златките. Както казах, аз съм безкрайно позитивен и спокоен човек, не влизам в пререкания с никого и съм достатъчно интелигентна, за да нося тази титла една година. Така че нямам никакви притеснения, знам си възможностите, знам какво мога, знам какво искам и как да го постигна. Все пак искрено се надявам това да са само слухове, защото аз не съм негативно настроена към никого.

- Имаш ли си сериозен приятел?
- Имам, но той е далече от тези среди.

*Дорис Дилова (Снимка: сп. Playboy)

- Какво мислиш за футболистите, като мъже харесват ли ти?
- Странно, но откакто си извоювах титлата, това е въпросът, който най-често ми задават.Да, харесвам футболисти, нормално е - млади момчета, добре поддържани и интересни.

- Ако имаш възможност да разговаряш с Бербатов, какво би му казала?
- И да имах, не бих му споменала името, тъй като веднага щяха да се появят слухове и спекулации. Той определено е гордост за България заради играта си и заради това, че помага на млади таланти.

- Ти лично спортуваш ли?
- Преди около 2 години се занимавах сериозно със спорт. Обичам да спортувам, изразходвам негативната енергия и балансирам тялото си. Моето ежедневие е ангажирано, занимавам се с доста неща, след Плеймейт имам и нови задължения. За съжаление не ми остава време да спортувам активно, но когато денят ми е по-свободен, задължително правя поне един час кардио.

*Дорис Дилова (Снимка: сп. Playboy)

- Накъде са насочени плановете ти оттук нататък?
- Смятам да продължа живота си по стария начин - да работя и да се развивам. Следващата година мисля да запиша висше образование и освен това да продължа да се усъвършенствам като модел.Мисля и за реализация в чужбина Имам големи планове за себе си, но най-важното е да бъда жива и здрава, за да мога да ги осъществя.

- Не станаха ли прекалено много конкурсите за красота в България?
- Може би наистина конкурсите са прекалено много, повечето нямат лицензи и права. Тук е моментът да посъветвам младите момичета, които искат да се занимават с мода, да внимават много, да бъдат разумни и верни на принципите си, да вярват в себе си и да знаят цената си.

- Трябва ли наистина до красива жена като теб да има само и единствено богат мъж?
- Това са пълни глупости. Ако една жена уважава себе си и вярва в себе си, ще се опитва да преуспява в живота, разчитайки само и единствено на себе си. Въпреки слуховете, че титлата ми е купена, аз искам да кажа, че моят приятел е съвсем нормален мъж, който работи наравно с мен, и двамата си помагаме взаимно.

* Дорис Дилова в "Съблечи блондинката"

Вижте фотогалерия:

Дорис Дилова

Вижте видео:

Дорис Дилова в "Съблечи блондинката"

Дорис Дилова спечели  титлата "Мис Плеймейт 2010"

Интервю: Мартин Пенков

Снимка(водеща): сп. Playboy