Днес в "Денят е прекрасен” беше актрисата Елен Колева. Тя разказа на Ива и Васко за новото си амплоа на водеща на телевизионното състезание Lord of the Chefs и за любовта си с бизнесмена Александър Найденов.

"Това състезание е много мащабен проект за мен. Ще стартира от средата на март и ще се излъчва два пъти в седмицата. Нямам търпение да опитам всички тези вкусни неща, които ще бъдат приготвени”, разкри тя, пише БТВ

Чаровната актриса добави, че се стреми да се развива в различни от актьорството неща, никога не се е подлагала на диети и обича да си хапва от всичко.

"За мен храната е удоволствие, никога не съм се лишавала от нещо, което ми се хапва. Затова и ще бъда вдъхновение за готвачите от състезанието”, сподели тя.

Ива и Васко отправиха предизвикателство на водещата на кулинарното състезание да покаже уменията си в кухнята с приготвянето на бъркани яйца. Тя с финес демонстрира "тайната” си рецепта и призна, че умее да готви само три неща:

"Мога да правя само три неща – спагети, грах с картофи и месо и, разбира се, бъркани яйца. За сметка на това съм готова да почерпя идеи от кандидатите за "Господ на майстор готвачите” и да прибавя още няколко рецепти към тези”, категорична беше чаровната актриса.

Водещите не пропуснаха да попитат Елен и за връзката й с Александър Найденов и за това как са се срещнали и е пламнала любовта.

"Държа личния си живот настрана. Затова и не обичам да говоря за него. Истината е обаче, че може би Александър откри мен. Вървим напред заедно и това е най-важното”, отговори тя.