Бони записа песен с румънския изпълнител Florin Salam.

Двамата ще представят парчето на наградите на телевизия "Планета", съобщи изпълнителката в ефира на радио "Сигнал плюс", предаде signal.bg.

"За 10 дни съм спала само 40 часа. Има моменти, в които нищо не правя, има и моменти, в които като правя нещо, раздавам се докрай" - каза тя.

"Подготвям нещо много различно от всичко, което съм правила досега. Със сигурност ще се явя на концерта на наградите на телевизия "Планета" с един феномен, който е от Румъния - изпълнител, шоумен, доста познат и в Европа. Това е изпълнителят Florin Salam - най-голямата им звезда" - сподели Бони и допълни, че заснемането на видеоклипа предстои.

Тя разкри още: "Същевременно направих и едно изпълнение с най-големия им DJ в Румъния. Наистина колеги, които имат гледания по 4-5-6 милиона пъти /б.а. в Интернет/".

Певицата поясни, че имат няколко проекта с Florin Salam.

"Решила съм да направя тотална промяна в кариерата си. Няма да спирам да работя в България, но винаги съм искала и нещо повече, а и съм доста позната из Европа с моите изпълнения, няма места, където да не съм пяла... Иска ми се да направя и албум на румънски, след което имам покана и за друга държава, която е много близка до нашата. Въобще има много неща, за които ще си говорим. Много неща съм предприела" - съобщи Бони.

тя разкри и още подробности за предстоящия дует:

"Има едно парче, което сега се върти в дискотеките в България, тотален хит и е на Florin Salam. Той е решил да се представи в България с нова песен и аз му казах, че е хубаво да направим първо дуета, който вече е факт и е хит в България" - сподели певицата.

Стана ясно, че песента вече е записана с оркестъра на румънския ú колега. "Аз трябва да реша как ще се казва парчето. Много е интересно. Започва първо с едно въведение, което може да се нарече акапелно, само с хармония. Има от негова страна автентично румънско изпълнение - фолклорна музика, от моя страна типичната тракийска музика и след това се превръща в един балкански ритъм. Много, много интересно" - радва се Бони.

За текста на дуетната песен гласовитата изпълнителка отново се е доверила на Дони Василева, но заглавието все още не е уточнено.

Междувременно песента, която Шевчед наскоро подари на Бони вече е записана. Най-вероятно няма да се казва "Парти тайм", както бе обявено, тъй като в попфолка има песен с такова заглавие. За този нов сингъл хитовата изпълнителка казва, че ще бъде пуснат след дуета ú с румънската звезда Florin Salam.

Бони разказа в предаването "Зад кулисите" по радио "Сигнал плюс" и за интересния видеоклип към хита си "Знаеш как", който заслужено получава суперлативи от публиката.

"Много хора - журналисти, колеги от другия жанр, си мислят, че попфолкът е пошло изкуство. Аз не мисля, че е така. Освен, че попфолк изпълнителите можем да пеем и имаме добър стайлинг, време е да се развиваме и в тази светлина - със стойностни клипове, да се отличаваме и да правим добро впечатление" - казва певицата и не крие удовлетворението си от заснетия клип и работата с екипа, на който се е доверила.

"Работих с Ивайло Спасов. Много му благодаря за идеята. Той каза: "Ще се впишеш много добре, защото вече си участвала във филм и си толкова артистична, че не би било никакъв проблем да изиграеш тази роля, с която съм решил да те представя". Избрахме Киноцентъра, където се снимат много известни филми. Участваха много статисти. Идеята е за ретро стил и стайлингът е от 60-те години. Не е нещо сложно, но пък красиво - една красива жена, където и да мине прави впечатление" - обясни Бони.

Вижте видео:

Бони - "Знаеш как"