- Вики, каква козметика ползваш в ежедневието и как поддържаш лицето си?

- От бялата козметика използвам продуктите на Nuxe. Компанията предлага много богата гама от продукти за хидратиране на цялото тяло, които са изключително подходящи за моята кожа.

- Имаш ли любими козметични процедури и кои са те?

- Любимите ми козметични процедури са маникюр и педикюр. Допълнително удоволствие си доставям чрез специални процедури в козметичните центрове за хидратация на ръцете и ходилата.

- Имаш ли любим масаж?


- Смятам, че всяка жена обича масажите. Моят любим тип са релаксиращите масажи и ароматерапията. Те ме карат да се отпусна и ми носят вдъхновение от приятния аромат.

- Пробвала ли си нови дерматологични процедури за разкрасяване – дълбок пилинг, LPG, фото и лазарни процедури?

- Пробвала съм почти всички пилинги за лице. Въпреки известния дискомфорт и болката, с която са съпроводени, ефектът за кожата е наистина впечатляващ. Бих посъветвала дамите обаче да не прекаляват и да ги правят предимно през зимата.

- Правиш ли си вкъщи някакви маски за лице и използваш ли „бабини рецепти”?

- Често казано, предпочитам професионалната грижа, отколкото да експериментирам с „бабини рецепти”. Все пак обаче, предполагам като всяка жена, не пропускам да се отпусна във ваната с кръгчета краставица или торбички чай на очите.

- Как поддържаш тялото си – с диета или спорт?

- В мое лице може да намерите най-големия враг на диетите. Смятам, че всяко лишение от любима храна е излишно психическо натоварване. Ако си позволя да хапна повече от нормалното за мен, просто прекарвам допълнително време във фитнес салона. Така едновременно съм доволна, че съм положила усилия за себе си, и не мисля непрекъснато за някоя вкусотия.

- Имаш ли специална диета?

- Искам да зарадвам всички, че нямам специална диета. Отнасям се с уважение към храната. Това е мое златно правило.

- А какъв е спортният ти режим?

- Моята тайна е, че не практикувам еднообразни упражнения. Обичам разнообразието и в ежедневието, и по време на тренировки. Така тялото ми не свиква с еднакъв режим на движение, винаги му предлагам нещо различно – джогинг, спининг, тае-бо, хот йога или продължителна разходка в планината.

- Какво е отношението ти към пластичните операции?

- Почитателка съм на естествената красота. Смятам, че една жена е чаровна именно защото е сбор от красота и дребни недостатъци. Харесвам се такава, каквато съм. Бих посъветвала младите жени да положат усилия и да се обикнат, без да прибягват до намесата на пластичните хирурзи.
.

Източник: в. "монитор"