Макар и все още да играе млади момчета във филми като "Орелът"(The Eagle), Тейтъм споделя, че за пръв път в живота си се чувства като възрастен благодарение на брака.

Припомняме, че той се ожени за партньорката си от филма "В ритъма на танца" (Step Up) Джена Дюан.

“Много ми харесва да казвам пред хората, че съм женен,” заявява Тейтъм.

“Обичам и фразата "съпругата ми". Не мисля, че някога съм се чувствал възрастен и за мен това е като някакъв ритуал към порастването и отговорността."

*"В ритъма на танца" (Step Up) 

Новият му филм "Орелът"(The Eagle) е епичен боен филм с множество каскади, но брачният живот не е укротил Тейтъм, той все още изпълнява сам каскадите си. Е, явно това не е част от порастването, за което говори.

*Чанинг и Джена

“Дори самият аз, помогна ми по някакъв начин да израстна. Не че правя нещо, защото съм женен, но се чувствам по-зрял и усещам по-често, че животът е кратък. Да, замислям се за определени неща. По-скоро се отразява на нормалния ми живот, отколкото на филмовите ми роли.”

*"Орелът"(The Eagle)

Възможно е отново да видим Тейтъм и Джена заедно на екрана. На двамата им се иска да намерят друг филм за танци, но тъй като "В ритъма на танца" (Step Up) беше голям хит, ще трябва следващото заглавие да предложи нещо повече.

*Чанинг е корица на броя на мартенското издание на списание GQ 

“Всъщност много искам да направим нещо фантастично и танцувално”, казва Тейтъм.

“Двамата с Джена постоянно мислим в тази посока. Винаги се връщаме към великите примери, като "Алиса в страната на чудесата" или "Питър Пан". Не знам, трябва да е нещо наистина добро. Не просто филм с танци заради танците. Трябва да има и по-дълбока история."

Чанинг ще се появи и като корица на броя на мартенското издание на списание GQ за което засне секси фотосесия.

На снимката от корицата актьора е облечен в Долче и Габана, а благодарение на фотографа Натаниел Голдбърг, вътре в списанието има и няколко кадри без блуза...

В изданието той споделя за работата си като стриптизьор като заявява, че не се срамува от това:

"Исках да кажа на хората. Не се срамувам от това. Не съжалявам за нищо в живота си. Аз не съм човек който крие такива неща".

За каскадите казва: 

"Нали знаете как когато някой се притеснява за нещо, започва да те кара да се чувстваш неуверен в себе си. Например във "В ритъма на танца" трябваше да изпълня задно салто от кола. Това е нещо която правя постоянно - просто правя задно салто скачайки от някакви неща. Но момента в който трябваше да го изпълня във филма треперех, защото всички казваха "Сигурен ли си, че искаш да го направиш?!", е направих го. И се получи добре".

За бъдещето си споделя:

"Има толкова много неща които искам да направя. Например искам да взема с мен един актьор, един музикант, един фотограф и няколко танцьора и да снимаме докато обикаляме заедно Африка. Пък да видим какво ще се получи."

Вижте фотогалерия:

Чанинг Тейтъм за GQ, март 2011

Вижте видео:

"Орелът" (The Eagle), трейлър

"В ритъма на танца" (Step Up)