Звездата от "Гадни копилета" се разсъблече за фотосесия за мъжкото списание GQ. На корицата на броя е Чанинг Тейтъм, а на Даян са посветени няколко страници със секси снимки.

На 3 от тях 34-годишната актриса e върху легло, обута само с пухкави ботуши и внимателно прикрита с одеало.

Косата и е рошава, а грима семпъл - дотолкова, че да разкрива естествената й красота.

На друга тя е облечена в леопардово боди и подскача весело върху легло.

Освен това Даян ще се появи и на корицата на немското издание на GQ, за което също е заснела доста провокативна фотосесия. (Вижте снимки най-долу).

Известна с ролите си в "Троя" и "Гадни копилета", Даян всъщност е започнала кариерата си като модел в Германия, а след това заминава за Париж.

В момента има главна роля във филма "Непознатият" (Unknown), където си партнира с Лиъм Нийсън и Дженюари Джоунс. Филмът разказва за човек, който се събужда от кома, само за да открие, че някой е взел самоличността му и че никой, дори и собствената му жена не го познава.

Даян играе млада германка, която му помага да докаже истината.

*На корицата на броя е Чанинг Тейтъм

В личен план актрисата е обвързана от 4 години с  актьора Джошуа Джаксън. В понеделник, на Свети Валентин, той я посрещна на летището в Лос Анджелис с огромен букет червени рози и занесе куфарите й до колата.

Припомняме:

Даян се омъжи за френския актьор Гийом Кане през 2001-ва, но взаимоотношенията им се развалиха и те се разведоха през 2006-та. След това тя заяви, че няма намерение да се омъжва отново: "Не искам да звуча песимистично, но не вярвам в брака", заяви тогава актрисата.

Вижте фотосесията на Даян за немското издание на GQ, за март месец:

Вижте фотогалерия:

Даян Крюгер с фотосесия за GQ

Даян Крюгер за GQ Germany, март 2011