За холивудските звезди да легнат под ножа на пластичния хирург, е почти същото като посещението при стоматолога за избелване на зъбите.

Известните красавици преработват гърдите и носовете си толкова често, колкото и прическите си. Практиката обаче показва, че понякога цяло състояние бива похарчено, за да се получи потресаващ ефект.

Именно това беше поводът сп. EG да направи класация на най-страшните бюстове, в която на трето място попада съпругата на феноменалния халф Дейвид Бекъм ­ Виктория, пише "Монитор".

Всички са виждали бившата Спайска в най-различно състояние ­ плоска като дъска за сърф или пък налята като с чифт футболни топки. Средно мисис Бекъм сменя бюста си с честотата, с която ражда ­ веднъж на година и половина.



Бидейки нагледно помагало по анатомия, Виктория първоначално уголеми бюста си до размер D, но явно не остана особено доволна от ефекта и реши да се подложи на още една операция, слагайки си по-малки импланти. Трудно е да си представим как би изглеждала Виктория топлес, но вероятно това няма да е най-съблазняващата гледка. Дори само заради факта, че около гърдите є ще личат множеството белези от безбройните ремонти...