Отговорът ще получите единствено в магазини „Аванти”, които са подготвили за своите клиенти невероятно атрактивна промоция по повод Св.Валентин – 14 февруари.

Купуваш бутилка сметанов ликьор с вкус на диви ягоди Bad Angel и получаваш бонус шоколадови бонбони от италианската марка Loacker.

Разбира се, бонбоните са в златна, метална кутийка с формата на сърце, а бутилката на ликьора е с ярко розов цвят.

Ние гарантираме, че мацката ти ще се впечатли, тъй като й подаряваш цяла бутилка ликьорче, което може да си го пиете заедно цял месец, а отгоре на това не си забравил да добавиш и задължителните за случая сърце и бонбони.

Доста по-добра оферта от безкрайно безполезните плюшени мечета или други артикули под формата на сърце, които са накичени по витрините на магазините.

Доказателство за добрата инвестиция е невероятната цена на предложението в магазини „Аванти” – взимаш бутилката и бонбоните за 28,13 лв.

Ние не сме изненадани, защото магазини „Аванти” са известни в София и от скоро в Бургас с невероятни ниските си цени и са предпочитан избор на много клиенти, когато търсят разнообразие от алкохол и сладки изделия.

За точните адреси на магазините, посетете , а за повече информация за Bad Angel -