Стартира записването за участие в кастинга за най-престижния студентски конкурс за красота - “Мис и Мистър УНСС”.

Крайния срок за подаване на заявки за участие е 25 февруари (петък).

Документи може да бъдат подавани всеки работен ден от 10 до 16:30 ч. в сградата на Университета за национално и световно стопанство (УНСС) в кабинет 1009 - Студентски съвет.

“Мис и Мистър УНСС 2011” ще се проведе за седма поредна година, като този път събитието ще бъде посветено на 20-годишнината от основаването на Студентския съвет при УНСС.

За трети път ще има кастинг не само за участниците в надпреварата, но и за.... членовете на журито.

Причината - прекалено много хора са изявили доброволно желание да оценяват претендентите за титлите, а местата са ограничени.

И през тази година “Мис и Мистър УНСС” ще се проведе в две отделни вечери - полуфинална и финална в аулата на университета.

Учащите имат и материален стимул да участват - наградният фонд е 5000 лева. За университетската титла могат да се борят редовни студенти и докторанти, които са подали молба за кандидатстване и са предоставили 3 снимки в цял ръст в електронен формат.

Изборът на най-красивите студенти в УНСС ще бъде съпътстван от благотворителната кампания на университета “Аз помогнах”.

Средствата, които ще бъдат събрани от билети и дарения в залата по време на финалната вечер, ще бъдат предоставени на детския социален дом “Даскал Ботю” в Карлово.

Медийни партньори на “Мис и Мистър УНСС 2011” са Sportal.bg, радио “Дарик”, Woman.bg, Hotnews.bg и Men.bg.

Официалният сайт на събитието е .