Снимките за новия клип на Магда приключиха рано в неделната сутрин, сподели самата тя в "Станция Нова" и се надява до 15 дни кпипът да е в ефир.

Певицата не скри, че напоследък има по-малко участия, пише signal.bg.

"То при всички се чувства някакъв спад" - подчерта тя и обясни, че няма да е сред изпълнителите, които ще участват на наградите на "Планета".

"Няма да участвам. Не знам защо. Така са решили моите продуценти. Ще продължавам да работя и да се доказвам" - каза певицата.

Според нея: "Всеки изпълнител с талант и с хубави парчета може да пробие".

Магда си спомни за своето начало и хитовите си попадения преди години, но подчерта, че не гони успех на всяка цена.

"Аз съм от хората, които не са готови на всичко, за да са номер 1. Така съм възпитана, такъв е моят мироглед. Градиш кариера, трудиш се, но в един момент трябва да се отдадеш и на съвсем различни неща. Аз съм избрала моя път, така ми е добре. Продължавам да работя пък каквото съдбата каже".

На въпрос дали се чувства ощетена, изпълнителката отговаря:

"Понякога съм се чувствала ощетена, но така са решили, така са преценили. Аз не виня хората и продуцентите, така се е случило".

Макар да са ясни вече имената на изпълнителите, които ще участват в конкурса за избор на българската песен в Евровизия, Магда обясни:

"Аз лично не бих се явила на Евровизия, защото не съм на това ниво, не се чувствам готова. Страшно много харесвам гласа на Десислава, Преслава, ето сега и Цвети Янева. Десислава би могла".

Изпълнителката на хита от близкото минало "Нямам душа", която сега не е сред най-актуалните имена в жанра е категорична:

"За Певица на годината мисля, че ú е време на Галена. Наистина го казвам откровено. Това е човекът, който успя да съчетае кариерата с майчинството, не спря да работи. Много упорита, евала!"

Певицата разкри, че макар че вече се замисля за деца, не смята, че все още й е дошло времето: "28-годишна съм, като всяка жена и аз се замислям за дете, но мисля, че сега не е времето" - споделя Магда. Тя обаче е категорична, че много иска да бъде булка и се надява това скоро да се случи, пише bliasak.bg.

Тя призна, че макар за кратко да е била разделена с гаджето си Краси, тя не си представя живота с друг мъж.

Блондинката дори се обясни на любимия си от ТВ ефира за празника на влюбените Свети Валентин.

„Обичам те и се надявам от сега нататък да имаме само хубави моменти”, заяви Магда и допълни: „Краси е всичко за мен и не си представям живота с друг.”

Блондинката, която рядко дава интервюта, обясни още, че макар с бизнесмена да са заедно от пет години, двамата се обичат все така силно.

„Той е мил и винаги гледа да се чувствам добре”, каза още пайнерката.

Вижте видео:

Магда - "Лудост е"